BİNGÖL / MERKEZ - Kurudere Tugay İlkokulu

Kurudere Tugay İlkokulu

Adres
KURUDERE KÖYÜ KURUDERE/7 SK. BINGÖL KURUDERE TUGAY ILKOKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / BİNGÖL
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Elazığ karayolu üzerindedir.
80 haneli ve yaklaşık 700 nüfusludur.
İl Merkezine 4 km mesafededir.